"Millionaire" 9/28

John Exume continues.

5. Which of the following games was illegal in NYC from 1942-1976?


A: Darts
B: Ping-Pong

C: Billiards
D: Pinball

ASK THE AUDIENCE


A: 41%

B: 2%
C: 45%
D: 12%


FINAL JUMP USED
(A: Pinball)- $3K


6. French artist Pierre-Auguste Renoir once said "I never think I have finished a..." what "...until I think I could pinch it"?


A: Still life

B: Landscape
C: Nude
D: Self portrait

FA:
Nude- $10K ($62.5K)


7. Norm MacDonald joked that Bob Saget had a face like "...a flower...a cauliflower" in a comedy tradition that shares its name w/ what cooking item?


A: Roasting

B: Caramelizing
C: Grilling
D: Searing

FA:
Roasting- $7K ($69.5K)


8. This year, it can be said that what historic event took place "fourscore and seven years ago"?


A: Stock market crash

B: Scopes "Monkey" Trial
C: Repeal of Prohibition
D: End of WWI

BAILOUT W/ $34,750
(A: Scopes "Monkey" Trial)


The last player this week might very well be Larisa Kline from Philadelphia.


Pre-Randomized Categories:
Familiar Phrases, End of Days, What the Text, Men Only, New Nicknames, Google Search, Dirty Stuff, Bird Formations, Scientific Statues & Knife Anatomy

Randomized Topic List: Men Only, New Nicknames (DM), End of Days, Knife Anatomy, Scientific Statues, What the Text, Google Search, Dirty Stuff, Bird Formations & Familiar Phrases

1. A hip-sounding procedure for image-conscious men, "brotox" attempts to what?


A: Whiten teeth
B: Prevent gray hairs

C: Remove wrinkles
D: Flatten stomachs

FA:
Remove wrinkles- $100 


2. In the wake of bad press this yr., what young actress was the subject of a New York Daily News cover featuring the headline "Trampire"?


A: Jennifer Lawrence

B: Kristen Stewart
C: Lindsay Lohan
D: Mila Kunis

FA:
Kristen Stewart- $6K ($6,100)


3. Timed to coincide w/ the predicted end of civilization, Spike TV's reality competition show "Last Family on Earth" cast families competing for a spot in what?


A: Spaceship
B: Treehouse

C: Life raft
D: Underground bunker


FIRST JUMP USED
(A: Bunker)- $500


4. Which of the following beverages is also the word for the part of a knife that joins the handle to the blade?


A: Tang

B: Crush
C: SoBe
D: Jolt
 
OTHER JUMP USED
(A: Tang; she would've said Jolt)- $25K


5. A statue of scientist Nikola Tesla standing atop an AC motor can be seen by visitors at what tourist attraction?


A: Old Faithful

B: San Diego Zoo
C: Niagara Falls
D: Kennedy Space Center

FA:
KSC- LOSS (A: Niagara Falls)


Glorie Austern from Secaucus, NJ's a LFAT of the show.


Subjects:
Unique Calendar, Branching Out, One fish, two fish, U Know It, Food War (DM), Trendsetters, Weekly Meetings, Computer Games, Long Distance Dedications & Foreign Prizes


1. Because its calendar begins on the birthday of Kim Il-sung, what yr. is it in North Korea?


A: 50
B: 100
C: 150

D: 200

FIRST JUMP USED
(A: 100; she would've guessed twice as much)- $7K


2. Delighting fans of their iconic school supplies, who recently released a line of adult apparel featuring their trademark dolphins & rainbow palette?


A: Ed Hardy
B: Lisa Frank

C: Cathy Guisewite
D: Paul Frank

OTHER JUMP USED
(A: Lisa Frank)- $2K


3. Known in Papua New Guinea as "the ball-cutter" due to its inclination to bite swimmers' testicles, what variety of fish was found in an Illinois lake earlier this yr.?


A: Pacu

B: Wolffish
C: Electric eel
D: Neon tetra

ATA


A: 55%

B: 34%
C: 3%
D: 8%

FA:
Pacu- $15K

 
Q of the Day:
Before hitting it big, what star was paid $200 to be an extra in Katy Perry's "I Kissed a Girl" music video?


A: Ke$ha

B: Lady GaGa
C: Nicki Minaj

D: Taylor Swift

A:
Ke$ha


4. Before there was YouTube, a u-tube was a device commonly used by which of these professionals?


A: Gardener
B: Barber
C: Chemist

D: Locksmith

BAILOUT W/ $7.5K
(A: Chemist, which she would've guessed)


EPISODE RATING: 7